Hai Blogger! Let’s Masak dan Menang Iphone 6+!

Hai Blogger! Let’s Masak dan Menang Iphone 6+!

Click Banner Utk Join Contest :)


Anda suka memasak dan memuat naik gambar-gambar masakan anda di laman sosial? Let’s Masak boleh dijadikan medium untuk anda berkongsi gambar masakan dan resepi dengan rakan-rakan serta pelbagai lapisan masyarakat di luar sana. Sharing is Loving, kan?

Apa yang menarik dengan Let’s Masak ni? 

Let’s Masak merupakan laman yang sangat mesra pengguna. Hal ini dimana bakal pengguna tak perlu pening-pening kepala mengisi borang untuk mendaftar di laman ini. Let’s masak hanya meminta maklumat ringkas sebelum anda mendaftar di laman mereka.

Selain itu, anda juga boleh mengakses Let’s Masak bila-bila masa dan di mana jua, yang penting anda perlulah ada akses internet. Yang ni mudah sangat, sebab apa? Ada tak perlulah nak bawak buku resepi pergi rumah mak mertua ke, member ke, sebab anda hanya perlu pergi ke laman Let’s Masak dan tunjuk resepi tersebut dengan dorang. Semuanya di hujung jari anda!

Disamping itu, Let’s masak juga menapis setiap resepi dan tips yang anda kongsikan di laman tersebut. Hal ini penting bagi memastikan setiap resepi dan tips yang anda post di laman Let’s Masak berkualiti.

Di laman Let’s Masak juga terdapat pelbagai jenis ketegori resepi, antaranya kek, pastry dan banyak lagi.

Let’s Masak
Pelbagai kategori resepi ada di Let's Masak
Let’s Masak
Antara resepi yang di kongsikan di Laman Let's Masak


Apa yang membezakan Let’s Masak dengan laman resepi yang lain?



Apa yang membezakan Let’s Masak dengan laman resepi yang lain ialah melalui Let’s Masak membantu anda menjana pendapatan sampingan. Bagaimana? Anda hanya perlu berkongsi resepi di Let’s Masak. Kaedah yang digunakan ialah Let’s Masak Rewards System. Lagi banyak anda kongsi resepi,bertambah banyaklah point anda.

Let’s Masak
Let’s Masak Rewards System.

Bagaimana nak mendaftar di Let’s Masak?



Mudah saja, anda hanya perlu klik ---{ REGISTER } ---

Let’s Masak
Click perkataan 'REGISTER' di sudut atas

Let’s Masak
Isi maklumat anda, kemudian click "Register"

LetsMasak Review Contest 2015



Nak join LetsMasak Contest 2015 tak? Hadiah yang ditawarkan cukup menarik dan menggoda.Tak Percaya? Tengok gambar di bawah. 

Let’s Masak
Nak Join? Click Banner! 
Caranya mudah saja, anda hanya perlu {REGISTER} kemudian anda perlu mencapai sekurang-kurangnya 50% progress sebelum hantar review anda. Sila rujuk gambar di bawah:

Let’s Masak

Untuk maklumat lebih lanjut, bolehlah klik link {INI}.

Untuk pengetahuan semua, contest ini juga dianjurkan secara bersama komuniti :


Apa tunggu lagi? Jom {REGISTER} sekarang! 

"Contest ini dianjurkan oleh LetsMasak.com dan disokong bersama Kelab Komuniti Hai Blogger! http://www.haiblogger.com"

11 ulasan

  1. goodluck :) hadiah menarik wooo

    http://ijahoney.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. Wahhh macam menarik je...
    Nak cubalah (=

    BalasPadam
  3. gud luck. sy pun ada join.

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
    Jemput join segmen saya yg terbaru ni ye..
    Segmen Mencari Bloglist blogahbar

    BalasPadam
  5. dah daftar lama.. tp tak aktif..sbb xada resep nak upload..hahaha

    BalasPadam
  6. good luck pada yang join :D

    BalasPadam
  7. All the best ya. Saya pun join juga.

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum dan salam perkenalan

    Semoga berjaya ye. Saya pun join juga :-)

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum dan salam perkenalan

    Semoga berjaya ye. Saya pun join juga :-)

    BalasPadam
  10. Share n jana pendapatan.
    Lebih rajin, lebih masyuk.

    BalasPadam
  11. Assalammualaikum dan salam perkenalan

    Cantik blog, entri pun menarik

    BalasPadam

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to;
1. Comments deemed to be spam or questionable spam
2. Comments including profanity
3. Comments containing language or concepts that could be deemed offensive
4. Comments that attack a person individually (including agency)