Koleksi Template CreamyLittleDiary (2014-2015)

Template CreamyLitteDiary



Ada yang perasan design blog CreamyLittleDiary ni selalu bertukar2. FYI owner blog ni mudah jemu dengan design2 yang ada diblognya, no wonder design blog ni asyik bertukar2. 

Owner blog ni juga sentiasa plan nak design blog supaya nampak lebih dewasa giteww tapi end up dgn design yg korang nampak kt dalam blog ni T_T. Design comel yang tak berapa nak comel T_T

Yang penting sekali owner bukanlah peminat tegar kaler pink, tapi kenapa asyik terrrrrrguna dan terrrrmix kaler pink ni? T_T

Blog ni juga merupakan blog owner yang ke 4 sejak tahun 2009. Abang2 dan kakak2 blog ni dah lama di delete. Follower dah banyak masa tu. T_T Kerana terpaksa ku relakan T_T 

Apa2 pun kat sini saya ada upload beberapa screenshot template saya dari bulan july 2014 - Februari 2015.


 
Template paling sulung. *ada kaler pink di situ* T_T



 
Template ke-2 *kaler pink lagi* T_T


 
Template ke-3 *Kaler pink lagi & lagi* T_T


Template ke-4 *Kaler pink lagi & lagi & lagi* T_T



Template ke-5 *Kaler pink lagi & lagi & lagi & lagi* T_T



 Template ke-6 *Kaler pink lagi & lagi & lagi & lagi & lagi * T_T


Kenapa design Template 5 & 6 sama? Takda beza pun? Apa yang membezakan kedua2 template ni ialah saiz bulatan, bentuk header & footer. Template ke-5 tu sebenarnya buat last minute T_T Design cincau & cincai. Faham tak? Kalau tak faham buat2 faham k.T_T


Agak-agak untuk design yg seterusnya adakah pemilik blog ni masih mengekalkan konsep comel yg tak berapa comel? Wait & See! T_T



3 ulasan

  1. creativenya awak alahaiii :D

    BalasPadam
  2. kreatifnya, saya tak reti nk godek3 lagi...
    done follow

    BalasPadam
  3. sbb pandai godek kode sbb tu la asyik menukar ja kerjanya..hahaha
    bg free template please? :P

    BalasPadam

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to;
1. Comments deemed to be spam or questionable spam
2. Comments including profanity
3. Comments containing language or concepts that could be deemed offensive
4. Comments that attack a person individually (including agency)