Seo Blog Creamylittlediary di Chkme.com

Assalamualaikum..selama ni korang pernah check tak seo blog korang? Kalau tak pernah, rajin rajinkanlah diri check seo blog korang tu. Kat mana nak check? Korang taip seo checker di laman google. Banyak sangat sangat seo checker yang ada, tinggal nak pilih je. Dalam banyak banyak khidmat seo checker yang ada di internet, saya sering menggunakan khidmat Chkme.com. Korang boleh check seo blog korang di Chkme --{SINI}-- Melalui Chkme juga, korang boleh tengok faktor faktor yg menyebabkan blog korang tak Seo Friendly.

Seo Score Creamylittlediary di Chkme.com

Alhamdulillah, blog ni berjaya dapat score 100% di Chkme. Harap maintain. Misi seterusnya nak buat template blog ni valid HTML5. Berjaya atau tak, tunggu dan lihat sebab owner blog creamylittlediary.blogspot.com ni tak reti sangat main coding. Anyway, have a nice day! Sekian~ 





1 ulasan

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to;
1. Comments deemed to be spam or questionable spam
2. Comments including profanity
3. Comments containing language or concepts that could be deemed offensive
4. Comments that attack a person individually (including agency)